Elkészült a Napsugár Óvoda

Csodás ajándékot kaptak az ovisok Ócsán. Karácsony előtt nem sokkal a Napsugár Óvodában frissen létrehozott három új csoportszobát is átadták, így hamarosan birtokba vehetik a kis "lakók" a valóban gyönyörűen kialakított új helyüket.

 

Bővebben...

Élő Adventi Naptár Ócsán

Már bő egy hete tart az Ócsai Polgári Kulturális Egyesület játéka, az Élő Adventi Naptár. A kérdések szaporodnak, az adventi ablakok sorra nyílnak.

 

 

Bővebben...

Meghívó óvoda átadóra

Bővebben...

Árnyék az átadón

A jövő heti, felújított óvoda átadó ünnepségére egy kis árnyék vetül. Az óvodás gyerekek szülei pár napja forrongnak, sokan csak értetlenül állnak az óvoda vezetősége által kiküldött papír előtt, melyben kérik a szülőket, hogy nyilatkozzanak gyermeküket át kívánják-e kérni a felújított intézménybe.

Bővebben...


Beküldve: 4 éve 1 hónapja Beküldte F. László #552
F. László profilkép
Ma délután beugrottam az átépített Óvodába az „átadó” végére, ahol találkoztam Szücs Jánosné (Jutka) vezető óvónővel. Beszélgetésbe folyamodtunk, ahol kérdésként tettem fel a közmeghallgatáson általad felvetett problémát, jelezve, hogy arra a polgármester nem tudott választ adni.

Szűcs Jánosné elmondta, hogy az említettek téged nem érintenek, valamint hogy ez nem Közmeghallgatásra vonatkozik, oda nem tartozik, és természetesen a polgármester nem tud erre mit válaszolni, hiszen ez szakmai kérdés.

Viszonzásul elmondtam, hogy a felvetettek nem személyes problémáról, hanem általánosságba vett dologról szóltak, függetlenül az érintettségtől. Emlékeztettem, hogy a közmeghallgatáson mindenkinek szíve joga a problémák felvetése, függetlenül attól, hogy azt ki minek tartja, hiszen a közmeghallgatás valahogy erre van kitalálva. Válaszolva az óvodavezető jelezte, beszélt már veled erről és szülői értekezleten is foglalkoznak a témával. Ott mindent elmondanak. Úgy érzetem, nagyon irritálja a felvetés, de azért az elhangzottak is válaszok. A közmeghallgatás kapcsán még hozzátette, azért nem volt jelen, mert aznap játékokat vett a gyerekeknek, ami elhúzódott, ennek okán nem ért vissza.

Ez mellett több egyébről volt szó, de az már szóra sem érdemes, hogy a konyha miért azon az oldalon van, s hogy az építkezés volumene és összköltsége meghaladta a pályázatban foglalt keretet. Lényeg, hogy szépek az új csoportszobák és csökkenek a csoportlétszámok.

Fodor László

Adventi Napok 2013

Bővebben...

LIFE Pingpong & Akusztik Vol.2.

Bővebben...

Kiállítás az Egressy Galériában

Bővebben...

Idén is Adventi Naptár

Közeledik advent első vasárnapra és vele együtt, a már hagyományosnak számító ócsai adventi naptár.

Aki idén szeretne számot kirakni az ablakába, jelezze részvételi szándékát november 17-ig a szervezőnél: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

Meghívó közmeghallgatásra

Tisztelt Ócsai Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy Ócsa Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 4-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel az Egressy Gábor Szabadidőközpont színháztermében közmeghallgatást tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Bővebben...

Mikulás Műhely

Bővebben...

Programok

Bejelentkezés