Felhívás

Támogatókat keres az Ócsai Birkózó Vasas SC

Tisztelt Ismerőseink!

Szeretnénk kihasználni ezt a nagy nyilvánosságot és egy kéréssel fordulni felétek! Sok más klubhoz hasonlóan mi is anyagi gondokkal küzdünk,és úgy gondoltuk teszünk egy próbát hátha!!

Mint birkózó körökben ismeretes nagyon rég óta foglalkozunk birkózó gyermekek nevelésével Ócsán! Rengeteg tehetség került ki ez idő alatt a kezeink alól,több VB és EB szereplésig is eljutottak már! A szakmai háttér igen erős, hiszen olyan edzők dolgoznak nálunk mint a Kovács család,akiket szerintünk nem kell bemutatni a birkózó világban! A termünk olyan amilyen,de mégis az ország legjobb csapatai közé tartozunk!(És ne feledjük,hogy a legjobb sportolók is a Harlemből kerültek ki!)

Jelenleg is csak Ócsán, 40 tehetséges gyerekünk van akik sikerre éhesek és nap mint nap keményen dolgoznak azért hogy sikeres birkózók váljanak belőlük! Míg más gyerekek a számítógép előtt töltik idejük nagy részét, addig a mi csemetéink edzenek, ha kell fogyasztanak, ha kell erősítenek ami sok lemondással jár számukra! De vállalják ezt örömmel azért, hogy egészséges és sikeres ember váljék belőlük! A családoknak sokszor nagy terhet jelent nem csak a tagdíj kifizetése, de a versenyekre való eljutás is! Anyagi gondok miatt nem tudunk elmenni minden versenyre ahová meghívnak bennünket, és ez gyerekeink fejlődését igen hátráltatja, valamint szakmai tudásukat a rutinjukat megnehezíti!

Ahhoz hogy munkánkat nyugodt és rendezett körülmények között tudjuk végezni SZPONZORRA LENNE SZÜKSÉGÜNK! Ha sikerülne szponzort találnunk mi nem játszunk zsákbamacskát!!! Bármikor számon kérhető, hogy a szponzori pénzek milyen formában és mire lettek fordítva!! Reméljük ez a kis ismertető célba talál majd, megkönnyítve a gyerekek és edzőik munkáját!! Bízunk benne hogy egyszer már ránk is mosolyog a szerencse!

Üdv:Ócsai Birkózók

 

Elérhetőség: 06-1/413-1635

Bővebb információ az Ócsai Vasas SC -ről ITT

Megosztás

Programok

Bejelentkezés