Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Árnyék az átadón

Árnyék az átadón 4 éve 1 hónapja #552

  • F. László
  • F. László profilkép
Ma délután beugrottam az átépített Óvodába az „átadó” végére, ahol találkoztam Szücs Jánosné (Jutka) vezető óvónővel. Beszélgetésbe folyamodtunk, ahol kérdésként tettem fel a közmeghallgatáson általad felvetett problémát, jelezve, hogy arra a polgármester nem tudott választ adni.

Szűcs Jánosné elmondta, hogy az említettek téged nem érintenek, valamint hogy ez nem Közmeghallgatásra vonatkozik, oda nem tartozik, és természetesen a polgármester nem tud erre mit válaszolni, hiszen ez szakmai kérdés.

Viszonzásul elmondtam, hogy a felvetettek nem személyes problémáról, hanem általánosságba vett dologról szóltak, függetlenül az érintettségtől. Emlékeztettem, hogy a közmeghallgatáson mindenkinek szíve joga a problémák felvetése, függetlenül attól, hogy azt ki minek tartja, hiszen a közmeghallgatás valahogy erre van kitalálva. Válaszolva az óvodavezető jelezte, beszélt már veled erről és szülői értekezleten is foglalkoznak a témával. Ott mindent elmondanak. Úgy érzetem, nagyon irritálja a felvetés, de azért az elhangzottak is válaszok. A közmeghallgatás kapcsán még hozzátette, azért nem volt jelen, mert aznap játékokat vett a gyerekeknek, ami elhúzódott, ennek okán nem ért vissza.

Ez mellett több egyébről volt szó, de az már szóra sem érdemes, hogy a konyha miért azon az oldalon van, s hogy az építkezés volumene és összköltsége meghaladta a pályázatban foglalt keretet. Lényeg, hogy szépek az új csoportszobák és csökkenek a csoportlétszámok.

Fodor László
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Árnyék az átadón 4 éve 1 hónapja #551

A jövő heti, felújított óvoda átadó ünnepségére egy kis árnyék vetül. Az óvodás gyerekek szülei pár napja forrongnak, sokan csak értetlenül állnak az óvoda vezetősége által kiküldött papír előtt, melyben kérik a szülőket, hogy nyilatkozzanak gyermeküket át kívánják-e kérni a felújított intézménybe.

Bővebben...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Ócsa képekben