Elkészült a Napsugár Óvoda

Csodás ajándékot kaptak az ovisok Ócsán. Karácsony előtt nem sokkal a Napsugár Óvodában frissen létrehozott három új csoportszobát is átadták, így hamarosan birtokba vehetik a kis "lakók" a valóban gyönyörűen kialakított új helyüket.

 

Bővebben...

Eső, jókedv, eszem-iszom a 8. Városi Vigasságon

Az alábbi galériában képes beszámolónk tekinthető meg:

Magbörzén jártam

Országszerte zajlanak a magbörzék, melyek azt a célt tűzték ki, hogy terjesszék a tájfajta vetőmagokat, hogy megőrizzék a magok sokszínűségét. 2013. március 2-án Ócsán is lezajlott az első magbörze. A magbörzén nagy számban vonultatták fel a magokat, gumókat a résztvevők.

 

 

Bővebben...

Megnyitotta kapuit a 36. Ócsai Kulturális Napok rendezvénysorozat

A 36. Ócsai Kulturális Napok rendezvénysorozatra nagyon sokan készültek településünkön, hetek, hónapok óta. Ma már jóval a megnyitó kezdete előtt sokan sürögtek-forogtak az Egressy Gábor Szabadidőközpontban, a fellépők utolsó próbájukat tartották, a termek már berendezve várták a közönséget. 

Bővebben...

Egy kiállítás képekben

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából, az ócsai polgároktól beérkezett múltidéző tárgyakból, rendezett kiállítást a Halászy Károly Általános Iskola és az Egressy Gábor Szabadidőközpont, a szabadidőközpont aulájában. A kiállítás még néhány napig megtekinthető 8-20 óráig. A tárlat leginkább a kor külsőségeinek hangulatát igyekszik visszaadni, íme ebből egy kis kedvcsináló:

Bővebben...

Programok

Bejelentkezés