Elkészült a Napsugár Óvoda

Csodás ajándékot kaptak az ovisok Ócsán. Karácsony előtt nem sokkal a Napsugár Óvodában frissen létrehozott három új csoportszobát is átadták, így hamarosan birtokba vehetik a kis "lakók" a valóban gyönyörűen kialakított új helyüket.

 

A helyszínen beszédek sora méltatta a kemény munkát, Bukodi Károly polgármester után Pánczél Károly, Szűcs Lajos, végül Szűcs Jánosné óvodavezető asszony is megosztotta gondolatait. Bukodi Károly visszautalt a legutóbbi közmeghallgatásra annyiban, hogy itt még nincs vége a folyamatnak, a Nefelejcs Óvoda felújítási munkálatai is hamarosan megkezdhetőek.

Volt itt ovisok által előadott műsor, meglepetés dal, és bohócok is; igazi eszem-iszom dínom-dánom. A korábban átadott földszinti résszel, új tornateremmel, bővített konyhával, és a szomszédos bölcsivel együtt igen komoly beruházás volt ez, nagyrészt pályázati források felhasználásával. Büszkén magának érezhette ezt minden megjelent, és valóban, jó érzés volt mindezt látni.

Apró üröm az örömben, hogy semmiféle előrelépés nem történt az új csoportok létrehozása kapcsán kissé elmérgesedett helyzet tekintetében, hacsak a szőnyeg-alá-söprést nem tekintjük annak.

Az közelgő ünnepekre tekintettel tegyük most félre a hibás kommunikáció szülte buta szituációt, örüljünk együtt az új és a felújított intézményeknek - ahogy ott is elhangzott, befektetés ez a jövőbe, ha úgy tetszik a családé, a városé, vagy akár az országé.

Megosztás

Programok

Bejelentkezés