Köztünk élnek - Nagy Sándorné

Sokan nem tudják, hogy köztünk él egy különleges képességekkel rendelkező asszony. Hallhattuk már hangját, de talán nem tudtuk, hogy nem csak hangjával tud örömet szerezni hanem, ha kérjük segít problémáinkat megoldani. Akár hisz benne valaki, akár nem, sokaknak segített már és ők mind hálával gondolnak rá, ő Nagy Sándorné alias Kyra.

 

Sokan Kyraként vagy Wicca főpapnőként is ismerik, ismeretségét képességeinek köszönheti. Mesélne ezekről? Mikor fedezte fel?
Először is megköszönöm az érdeklődésüket! Már gyermekkoromban nagypapám tanított bizonyos dolgokra, melyek használatát tudtam, de akkor még nem igazából értetem meg. 17 éves koromban furcsa dolgokra lettem figyelmes, jelenlétemben nehéz dísztányérok estek le a falról, de nem törtek széjjel. Ha karláncaim, gyűrűim pattantak szét olyankor a rokonságban vagy baráti körben történtek rossz dolgok. Három alkalommal fehéres fény kíséretében - másként nem tudnám megfogalmazni- csuhás alak jelent meg, akkor fogalmam se volt mi ez. Azóta a szervezetemben is furcsa dolgok vannak jelen mely megmagyarázhatatlan pl.: a vérembe idegen anyagot találtak.

Tevékenységei egy részéről újságcikkek, tv műsorok számoltak be. Említene néhányat példának?
Az újságok nagy részében, olyan orvosilag alátámasztott esetek láttak napvilágot, melyek reménytelen gyógyulási történeteket vázolnak fel. Pl.: vak ember ki egy év után visszakapta a látását, kómából visszahozott férfi esete, képekkel igazolt hasizom köpeny-hasfal visszahúzatása energiával és még sorolhatnám. A tv fő műsoraiban szintén reménytelen esetekkel kapcsolatos interjút készítettek velem pl.: egy rákos beteg javulási folyamata lett bemutatva.

Miben tud másoknak segíteni?
Az élet minden területén adódnak problémák, párkapcsolat, anyagi kilátástalan helyzetek, betegség és még sorolhatnám. Az én feladatom, hogy az illető személy, aki nehézségeivel felkeres, a problémáiban segítséget tudjak adni, ha hibázott rávilágítani arra miként tudná helyre hozni, amíg nem késő.

Mely esethez kötik a legerősebb szálak?
Erre a kérdésre nehéz válasz adnom, mert bármelyikről is legyen szó, mindegyikhez erős szálak fűznek. Minden eset a maga nemében más, de mégis összeköt valamilyen módon.

Hol találkozhatunk Önnel szakértőként?
Astronett honlapján, mint szakértő válaszolok azoknak, akik nem tudnak távolság vagy más ok miatt felkeresni otthonomban.

Az Astroneten és honlapján is Wicca főpapnőként szerepel, erre sokan felkapják a fejüket, hiszen a Wicca vallás Magyarországon talán nem annyira elterjedt. Mondana pár szót a vallás lényegéről?
A Wicca hagyományok, bármily hihetetlen, több ezer évre tekintenek vissza. Arra az időre, amikor az ember még képes volt harmóniában élni a természettel, észrevenni és saját hasznára fordítani annak jelzéseit. A Wicca a látható és láthatatlan természet tiszteletén alapuló több ezer éves természetkultusz folytatása, szabad vallás nincsenek dogmái. Minden más vallást tiszteletbe tart! A Wicca szó: bölcset jelent. Más fordítások szerint jelentése: megváltoztatni, ez arra utal, hogy ezek az emberek képesek megváltoztatni a valóságot.

Hogyan lehet valaki Főpapnő? Önt mikor avatták be?
Az avatások időtartamhoz, tanuláshoz, fejlődéshez kötöttek, melyből az illető elméletből és gyakorlatból komoly vizsgát tesz.  A Főpapi szint elérése öt év kemény tanulás. Én személy szerint már lassan hat éve vagyok avatott főpapnő.

Mivel foglalkozik Wicca Főpapnőként?
Tevékenységem sokrétű és összetett, ezért nem sorolnám fel egyenként. A lényege: segítségnyújtás az embereknek.

Mint magánember megtudhatunk Önről néhány dolgot? Hol találkozhattunk már Önnel civilként?
Két gyermek édesanyja vagyok, kik már nagykorúak, kis unokám lassan fél éves lesz. Akik ismernek, azok tudják, hogy a munkám – tevékenységem nem változtatott meg engem: olyan vagyok amilyen voltam. Szeretem a természetet, énekelni járok az Ócsai Népdalköbe. Életemben a gyermekeim nevelése volt előtérben és édesanyám (aki most 81 éves); ők, akik mindenek előtt fontosak nekem. Az ócsaiak, általában, varrónőként ismernek, hogy ki is vagyok ezt sokan a médiából tudták meg.

Milyen módon léphetnek kapcsolatba Önnel azok, akik segítségét szeretnék kérni?
Telefonos (06(70)2184168) egyeztetést követően, (mert sokat vagyok a természetben vagy édesanyámnál), otthonomban találhatnak meg, esetleg Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ben, közösségi portálokon (facebook, iwiw) tudnak elérni.

Akik bővebb információt szeretnének Kyra Wicca Főpapnő tevékenységéről, látogassanak el honlapjára. Legközelebb az Ócsai Adventi Napok keretében december 17-én 15:30-kor találkozhatunk vele a Hősök terén, amikor is az Ócsai Népdalkörrel karácsonyi népdalokat fog énekelni.

Megosztás

Programok

Bejelentkezés